Random Article


Paramount Pictures heeft Scenaristen gekozen voor Hasbro Filmuniversum

 

Posted 22/04/2016 by

Marvel Studios doet het al een paar jaar heel aardig met hun collectie van films en tv-series die allemaal in dezelfde wereld spelen. Bij Hasbro (bekend als fabrikant van spellen en speelgoed) hebben ze goed opgelet en zijn ze sinds 2015 druk bezig met het opzetten van een eigen filmuniversum volgens het Marvel-model. En waarom ook niet? Met franchises in hun portfolio als G.I. Joe, Micronauts, M.A.S.K, Visionaries en ROM is er materiaal genoeg om een verhaal uit te distilleren.

Momenteel wordt er een geweldige writers room samengesteld met mensen die ervaring hebben met dit soort klussen. Namen als Michael Chabon (The Amazing Adventures of Kavalier & Clay), Brian K. Vaughan (Y: The Last Man, Saga), Guardians of the Galaxy co-schrijfster Nicole Perlman, Spider-Man: Homecomingschrijvers Jonathan Goldstein en John Francis Daley, Black Panther-schrijver Joe Robert Cole en Geneva Robertson (Tomb Raider) zijn slechts enkele voorbeelden van mensen die aan deze films gaan werken. Het is geen klein bier dat daar zit, wat in ieder geval aangeeft dat men bij Hasbro ook echt iets neer wil gaan zetten. Maandag 25 april komen de schrijvers voor het eerst bij elkaar om samen met wat concept artists de eerste ideeën op papier te zetten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.