Posted 20/04/2016 by Arno in Events
 
 

Geeklove.nl – Dé Datingsite voor Pop Culture Lovers gaat van start op 1 Mei


De comic Dating for Geeks is enorm populair en speeddatingsessies op evenementen als Made in Asia en FACTS zaten in een mum van tijd vol, dus het moest er eens van komen. Er komt een Nederlandse datingsite louter en alleen gericht op pop culture lovers. Geeklove.nl gaat vanaf 1 mei van start en poogt geeks, nerd en freaks allerlei dichter bij elkaar te brengen. We zijn alvast benieuwd.

geeklove-logo

Uit het persbericht:

“Vanaf 1 mei is het dan eindelijk zover: Geeklove.nl! Dé datingsite voor pop culture lovers.Vrijgezelle fans van films, series, games, comics, anime, cosplay, collectibles en nog veel meer kunnen op zoek gaan naar the one to call my precious.

Vind je match aan de hand van je voorliefdes en chat met elkaar over bijvoorbeeld je laatst ontdekte serie op Netflix, die game waar je maar geen genoeg van krijgt of welke superkracht jouw leven zoveel beter zou maken.

Met een uitgebreide community, het laatste nieuws, forums en een speciaal systeem om experience points en badges te behalen, hoef je je geen moment te vervelen. Mede door deze toevoegingen is Geeklove meer dan alleen een datingsite.

Of het nu Star Wars en The Lord of the Rings, Dr. Who of Game of Thrones, World of Warcraft versus Call of Duty of Batman tegen Superman is, jouw sidekick vind je bij ons en we helpen je graag op weg om samen een toekomstig dynamic duo te worden. All You Need Is Geek!”

geeklove2

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.