Posted 20/04/2016 by Killian in Comics
 
 

Cartooniste Kate Beaton hekelt het kostuum van Marvel’s Dagger


Eerder berichtten we al dat het Amerikaanse tv-station Freeform een tv-serie rondom Marvel’s Cloak & Dagger in productie heeft. Tegen de tijd dat er zicht komt op een uitzenddatum komt er ongetwijfeld ook een nieuwe Cloak & Dagger-comic. En in een voorschot hierop heeft het cartooniste Kate Beaton, bekend van haar webcomic Hark A Vagrant, behaagd om het kostuum van Dagger eens flink door de mangel te halen.

cloak dagger kate beaton

Voor meer van dit soort grappen kunnen jullie ook deze pagina op haar website bezoeken.

Sinds haar debuut in Spectacular Spider-Man #64 (1982) heeft Dagger (echte naam: Tandy Bowen) rondgelopen in min of meer hetzelfde witte kostuum. De design waar Beaton over valt moet een dolk voorstellen. Normaal gesproken halen we bij Brainfreeze de schouders op over moraalridders die de comicbookindustrie misbruiken voor hun zedenpreken, maar wanneer het zo creatief en zo geestig gebeurt dan knijpen we graag een oogje dicht…

spider-man cloak dagger debuut

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.