Posted 19/04/2016 by Arno in Comic Cons
 
 

MCM Comic Con Belgium uitgesteld


De allereerste editie van MCM Comic Con Belgium – dewelke normaal gezien zou doorgaan op 11-12 juni in de Brussels Expo – wordt uitgesteld, dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. Uit de officiële press release:

“Met spijt in het hart heeft MCM besloten om de eerste editie van MCM Belgium Comic Con uit te stellen. Het festival voor popcultuur, dat komende juni zou plaatsvinden, zal worden verplaatst naar 5-6 november van dit jaar. Na het maken van verschillende afwegingen betreffende de recente gebeurtenissen, het actuele veiligheidsbeleid en verdere bezorgdheden, zal MCM Belgium Comic Con verhuizen naar november om iedereen de best mogelijke belevenis te kunnen bieden.

Tickets, die reeds werden gekocht voor MCM Belgium Comic Con zullen vanzelfsprekend geldig zijn voor de nieuwe datum in november. Daarbij geldt bovendien, dat houders van een ticket, indien gewenst, tot eind juni een volledige terugbetaling kunnen aanvragen – gelieve in dat geval de nodige gegevens te mailen naar info@mcmexpo.net met als onderwerp “Belgium refund”.

“Onze show uitstellen, is geen eenvoudige beslissing geweest,” zegt Bryan Cooney, organisator van het MCM event. “Gezien de huidige veiligheidsmaatregelen in België en de begrijpelijke terughoudendheid van gasten en exposanten om het land te bezoeken, lijkt ons dit echter het juiste besluit. Door MCM Belgium Comic Con te verplaatsen naar de schoolvakantie in november, zullen we bovendien een nog betere belevenis kunnen bieden – en dat is altijd al onze hoogste prioriteit geweest.”

De locatie van MCM Belgium Comic Con – Brussels Expo – blijft behouden voor de nieuwe data en we zijn in gesprek met alle gasten om hun aanwezigheden op de show in november te bevestigen, rekening houdend met de gebruikelijke werk- en andere verplichtingen.

Onze gedachten gaan uit naar Brussel en de Belgische bevolking en we kijken er halsreikend naar uit om ze in november te mogen ontmoeten.”

MCM Comic Con Belgium zal dus nu doorgaan op 5-6 november 2016 te Brussels Expo.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.