Posted 19/04/2016 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #53: Daredevil, The Punisher & Elektra… In Comics!

Podcast53B

 #53: When Frank met Elektra and Matt.

Omdat de pod-o-nauten nog steeds het liefst over comics praten, komt deze episode over de comicbookversies van Marvel’s The Punisher, Daredevil en Elektra als een voorbode op de podcast rond Daredevil seizoen 2 op Netflix. Geniet van een uitgebreid overzicht van comicbookverhalen over de drie street-level (anti-)heroes par excellence die Marvel rijk is en check zeker ook de START TO READ rond Daredevil.

Met: Bastion, Pablo en nout

  • 4:00 – 10 Cloverfield Lane, the Bastion Review
  • 15:10 – Nieuws >> The Tick – 16:00 — Rachel Rising Omnibus vs België – 22:30 — Valiant Exclusives – 26:30
  • 35:20 – Main Event: Daredevil, Punisher en Elektra
  • 01:48:15 – Gelezen >> D4VE —  Sex Criminals #14 – 1:53:00 — Dreadstar – 01:58:30 

Heb je een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

 

 

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.