Random Article


Marvel’s Guardians of the Galaxy 3 staat gepland voor Phase 4

 


Posted 14/04/2016 by

Hoewel het nog een jaartje wachten is op Guardians of the Galaxy Vol. 2heeft Kevin Feige onthuld dat er concrete plannen zijn voor een tweede vervolg op Marvel‘s onverwachte hit uit 2014De derde Guardians of the Galaxy-film zou ingepland zijn voor Phase 4 en dus pas na 2020 in productie gaan. Of het team, momenteel Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Drax The Destroyer en Gamora, dan nog hetzelfde is, is weinig waarschijnlijk. Hopelijk krijgen we binnen Marvel’s kosmische wereld dan eindelijk Nova of Darkhawk op het witte doek te zien.

Momenteel is het daarentegen nog spannend wachten op de eerste beelden voor de tweede film, die momenteel in productie is. Wij kunnen alvast niet wachten voor het zonder twijfel spetterende vervolgverhaal rond Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Drax The Destroyer en Gamora. James Gunn beloofde een grootser verhaal, maar tegelijk ook een nog meer emotionele toon.

Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2 komt eraan in mei 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.