Random Article


Officieel: Nieuwe Spider-Man film wordt “Spider-Man: Homecoming”, Logo en vermoedelijke Villain onthuld

 

Posted 13/04/2016 by

We berichtten enkele dagen geleden al dat Sony Pictures en Marvel Studios mogelijk een naam zouden gevonden hebben voor hun opkomende Spider-Man-film. Vanop een persconferentie op CinemaCon te Las Vegas werd het nieuws dan ook officieel bevestigd en het logo vrijgegeven. De nieuwste Spider-Man-prent wordt dus Spider-Man: Homecoming met Tom Holland als Peter Parker/ Spider-Man. Homecoming is een vervolg op Captain America: Civil War in dewelke Spider-Man zijn langverwachte introductie tot Marvel’s filmuniversum kent. De volgende Spidey-prent wordt geregisseerd door Jon Watts (Cop Car). Eerder vervoegden onder meer Zendaya en Marisa Tomei als Aunt May de film. Homecoming wordt geproduceerd door zowel Sony Pictures als Marvel Studios – een tot nog toe ongezien verbond – waarbij beide filmstudio’s zowel creatieve als financiële inspraak hebben.

De speelsheid van het personage wordt duidelijk nogmaals onderstreept met de tweede “O” die vervangen is door Spidey’s masker. De titel Homecoming” zou dan ook  verwijzen naar uiteraard Spidey’s “terugkeer” naar Marvel’s universum, maar even goed naar de homecoming-traditie bij alumni op Amerikaanse high schools. Peter Parker is in Homecoming immers nog een tiener die naar de middelbare school gaat. Zowel Chris Evans als Captain America en Robert Downey Jr. als Iron Man – twee vlaggenschipkarakters in Marvel’s films – zouden cameo’s hebben.

Een laatste gerucht zou bovendien een kleinere antagonist voor Spider-Man: Homecoming onthuld hebben. Niemand minder dan Vulture, één van de oudste schurken uit de Spider-Man-comics, zou zijn langverwachte live-action introductie kennen. Vulture verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #2 (1963) als de geleerde Adrian Toomes. Toomes/ Vulture vond een speciaal vliegend harnas uit waarmee hij op pad ging om allerlei misdaden te begaan. De schurk kan aan ongelooflijke snelheden vliegen en is bewapend met een paar vlijmscherpe vleugels. In de comics was hij meermaals lid van de Sinister Six. Laat het toeval nu niet willen dat Sony Pictures al enkele jaren een Sinister Six-film waarbij een hele resem schurken een eigen groepje vormt, uit de grond wilt stampen…

Spider-Man: Homecoming slingert in juli 2017 de Belgische bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.