Random Article


Eerste Trailer voor Marvel’s Doctor Strange

 


Posted 13/04/2016 by

Zonet gaf Marvel de eerste trailer vrij voor hun opkomende magische superheldenfilm, Doctor Strange. In de titulaire rol van Marvel’s Sorcerer Supreme zien we uiteraard Brits acteur Benedict Cumberbatch (Sherlock). Doctor Strange behoort tot Phase Three van het Marvel-filmuniversum en is in feite al de tweede langspeelfilm rond Marvel’s Sorcerer Supreme, dewelke voor het eerst in de comics verscheen in 1963 en werd gecreëerd door Stan Lee en Steve Ditko (de eerste Dr.Strange-prent dateert ui 1978 en was een tv-film met Peter Hooten). De prent wordt geregisseerd door Scott Derrickson en toont de meer magische, psychedelische kant van het Marvel-filmuniversum.

Wanneer chirurg Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) na een auto-ongeluk op zoek gaat naar de Ancient One (Tilda Swinton) – een mystieke tovenaar in het Himalaya-gebergte – om zijn handen te genezen, leert hij de kunst der magie en wordt hij Doctor Strange, de Sorcerer Supreme van het Marvel-universum. Bijgestaan door zijn trouwe dienaar Wong (Benedict Wong) zal Strange zijn rivaal Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor) moeten bestrijden. Onder andere Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, Scott Adkins en  Michael Stuhlbarg zullen eveneens in de magische prent te zien zijn.

Doctor Strange PosterDoctor Strange Poster 2 Marvel

Marvel’s betoverende Doctor Strange-film knalt op 26 oktober 2016 onze dimensie binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.