Posted 12/04/2016 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #52: Batman V Superman Dawn of Justiiiiiiiiiiiiiccceeeeeeee

Podcast52B

#52: DO YOU BLEEEEEEED?!?!

Alle pod-o-nauten zagen de nieuwe film met Batman én Superman erin tot helemaal het einde en brengen je live en direct hun ongezouten, eerlijke en totaal niet door massa-hysterie aangedreven opinie. We hebben het over Batman V Superman: Dawn of Justice

Comics: Bloodshot Reborn vol. 1 & 2 door Matt Kindt, Mico Suayan en Butch Guice; Killdarlings door Dan Schaffer; Rocket Raccoon door Skottie itunesYoung en Marvel’s Avengers/New Avengers door Jonathan Hickman, Jerome Opeña, Mike Deodato, etc.

Met: Bastion, Pablo, Donnie Darko en nout.

 

  • 3:00 – Nieuws >> X-O Manowar ten einde — 8:00 – DC Rebirth
  • 19:45 – Main Event >> Wait, your mom’s name is Martha?!
  • 01:35:30 – Gelezen >> Bloodshot Reborn — 01: 39:15 – KillDarlings — 01:42:47 – Rocket Raccoon — 1:47:00 – New/Avengers

Heb je een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

 

 

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.