Posted 10/04/2016 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win The Flash Seizoen 1 op DVD en Blu-ray!


Drink The Flash, win The Flash!

De afgelopen jaren wordt de superheldentelevisiewereld volledig geregeerd door The Flash op The CW. De succesvolle spin-off van Arrow introduceerde het publiek aan Barry Allen (Grant Gustin), een geeky forensisch analist, maar vooral de nieuwste live-action reïncarnatie van DC Comics‘ Scarlet Speedster: The Flash. De snelste superheld op aarde wordt doorheen zijn vele heldendaden bijgestaan door Cisco Ramon (Carlos Valdes) en Caitlin Snow (Danielle Panabaker), zijn vaste collega’s in S.T.A.R. Labs. Momenteel loopt op The CW het tweede, al even succesvolle seizoen van The Flash. 

Ter ere van de Belgische Blu-ray en DVD-release van The Flash seizoen één op 13 april geeft Brainfreeze in samenwerking met Warner Bros. Home Video, DayOne MPM en Brainfreeze Coffee & Comics maar liefst vijf exemplaren weg!

De wedstrijd loopt van maandag 11 april tot en met zaterdag 16 april.

The Flash Koffie

Wat kan je winnen?

Eén van de vijf exemplaren van het eerste seizoen van The Flash

(Op DVD of Blu-ray naar keuze)

Wat moet je doen om te winnen?

Schaf doorheen de releaseweek een The Flash-koffie aan bij onze vaste stek in Sint-Niklaas: Brainfreeze Coffee & Comics! Haast je dus snel naar Brainfreeze Coffee & Comics, bestel een The Flash, laat je gegevens en voorkeur voor DVD of Blu-ray achter en wie weet contacteren we jou binnenkort met goed nieuws!

 

theflashseason1

Deelnemers moeten een The Flash-koffie hebben aangeschaft bij Brainfreeze Coffee & Comics te Sint-Niklaas om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekend gemaakt op zondag 17 april.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.