Posted 23/03/2016 by Arno in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win Batman V Superman – Dawn of Justice Prijspakketten!


Batman V Superman: Dawn of Justice – de meest verwachte superheldenblockbuster van het jaar – loopt vanaf vandaag overal in de zalen. Onze review van de prent lees je hier en, geloof ons, het is werkelijk één van de beste superheldenfilms tot hiertoe. De sequel op Man of Steel (2013) brengt Superman, Batman en Wonder Woman – drie van de meest iconische superhelden aller tijden – bij elkaar op het grote scherm en levert een knallend startschot voor het begin van het DC Comics-filmuniversum.

In samenwerking met Warner Bros. Belgium mag Brainfreeze natuurlijk weer wat prijzen weggeven. Gratis en voor niets krijg je er ook nog ons zelfgemaakte Daily Planet-krantje bij.

 

Wat kan je winnen?

Prijs #1: Batman-prijzenpakket incl. Dorbz Batman-figuur (89 in de Funko Dorbz-serie), Batman-karakterposter, Batman V Superman: Dawn of Justice-poster en Batman V Superman-horloges in exclusieve steelbox.

Prijs #2: Superman-prijzenpakket incl. Dorbz Superman-figuur (90 in de Funko Dorbz-serie), Superman-karakterposter, Batman V Superman: Dawn of Justice-poster en Batman V Superman-horloges in exclusieve steelbox.

bvsHorloges

bvsdorbzbatmanbvsdorbzsuperman

bvsbatman-600x889bvssuperman-600x889

BatmanvSupermanPosterHD

Wat moet je doen om te winnen?

Simpel, vertel ons gewoon in de comments je origineelste wijze waarop Batman en Superman elkaar kunnen neerhalen. Wie je kiest als winnaar bepaalt natuurlijk ook voor welk prijzenpakket je in aanmerking komt.

bvsheader

Deelnemers moeten in België wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden gecontacteerd op dinsdag 29 maart.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.