Posted 23/03/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Doug Jones en Anthony Carrigan zeggen af voor FACTS Spring-Edition


Als rimpeleffect van de terroristische aanslagen in Brussel en Zaventem gisteren hebben acteurs Doug Jones (Hellboy, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, Crimson Peak) en Anthony Carrigan (Gotham, The Flash) besloten om niet naar de opkomende FACTS Lente-editie af te zakken. Met een emotionele Twitteraankondiging drukte Jones bovendien – net zoals velen – zijn medeleven uit met de slachtoffers en betrokkenen. Op de gastenlijst staan daarentegen onder meer nog steeds: Laurie Holden (The Walking Dead)Richard Dean Anderson (MacGyver) en Sean Astin (Lord of the Rings). 

FACTS Spring Edition vindt plaats op 2 en 3 april in de Flanders Expo te Gent.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.