Random Article


Eerste Trailer voor DC Comics’ The Flash en Supergirl Cross-over

 


Posted 22/03/2016 by

Op 28 maart zullen twee van DC Comics’ iconische superhelden, Supergirl en The Flash, op het kleine scherm elkaar eindelijk ontmoeten. De Scarlet Speedster zal – na zijn overtocht naar Earth-2 – immers even een kleine stop maken in de wereld van Supergirl. Samen zullen ze schurken Silver Banshee en Livewire moeten stoppen. In combinatie met deze korte synopsis voor de aflevering, getiteld “The World’s Finest”, werden ook de eerste poster en trailer de wereld ingestuurd. De foto alludeert natuurlijk op de iconische cover van DC’s Superman #199, getekend door Carmine Infantino en Murphy Anderson, waarin The Flash en Superman de race van de eeuw hielden.

Supergirl Flash cross-over

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.