Posted 21/03/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Batman V Superman: Dawn of Justice op Comic Con Brussels


De eerste editie van Comic Con Brussels is voorbij, maar nog niet vergeten! Naast onze exclusieve versie van de Daily Planet ter promotie van Batman V Superman: Dawn of Justice gingen we ook rond om jullie mening te bevragen. De vraag waar menig vriendschap momenteel mee op het spel wordt gezet, luidt: Who Will Win? In de titulaire strijd in Dawn of Justice kan immers maar één iemand als de winnaar uit de bus komen: Batman of Superman. Hier alvast jullie leukste, meest innovatieve of grappigste antwoorden uit onze reeks interviews:

Alles over de voorgeschiedenis omtrent Batman V Superman: Dawn of Justice kan je hier alvast nalezen. Ons kritische verslag van de eerste editie van Comic Con Brussels dan weer via deze link.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.