Posted 15/03/2016 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #50: Brainfreeze does the Oscars!

Podcast50 #50: The Futility of Awards.

The gang’s all here! Behalve Thargg. We missen je, Steven! De chaos is van het aangename soort te midden een discussie over de 88ste Oscar-uitreiking. Wie won wat, hoe verdiend was het en wat scheelt er aan prijsuitreikingen in het algemeen? Een antwoord op die en veel meer ongestelde vragen in een jubileumepisode van jewelste. Geniet (hoewel) zeker ook van een ongewone episode achter de schermen van de magie. U leest het goed: anderhalve (of 2 als de kortere looptijd u niet stoort) voor de prijs van 1. En die was al gratis!

Comics: Prez door Mark Russell en Ben Caldwell, My Friend Dahmer door Derf Backderf, Numbercruncher door Si Spurrier en P.J. Holden, 12 Reasons I Love Her door Jamie Rich en Joëlle Jones en Deadpool door Joe Kelly en o.a. Ed McGuinness.

Met: Bastion, Pablo, Lav, Simon en nout.

 

  • 4:28 – Nieuws >> The Dark Tower pre-productie gestart
  • 10:15 – Main Event >> Analyse van de Oscars 2016
  • 01:26:21 – Gelezen >> Prez — 01: 32:00 – My Friend Dahmer — 01:37:32 – Numbercruncher — 1:40:56 – 12 Reasons why I love her — 1: 44:52 Deadpool

Heb je een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

 

 

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.