Posted 13/03/2016 by Arno in Comic Cons
 
 

Richard Dean Anderson (MacGyver, Stargate) komt naar FACTS Spring Edition!


De organisatie van FACTS – het grootste Comic Con Festival van de Benelux – heeft wederom een klepper binnengehaald. Niemand minder dan Richard Dean Anderson komt langs en zal op 2 en 3 april beschikbaar zijn voor Q&A’s, handtekeningen en photoshoots in de Flanders Expo te Gent. Richard Dean Anderson is de held van velen. En met goede redenen ook. Hij is de man die waarschijnlijk uit Alcatraz en Guantanamo kan ontsnappen met enkel een paperclip en een nat papieren zakdoekje. Hij is ook de man die zelfs tegenover intimiderende aliens in de verre oorden voorbij de Stargate het hoofd koel weet te houden. Gestalte geven aan de coole, Zwitsers-zakmes-minnende geheimagent Angus MacGyver in MacGyver (1985-1992) en aan de bijdehante soldaat Jack O’Neill in Stargate SG-1, Atlantis en Universe, is een grote prestatie. En je zal zien dat hij in het echte leven net zo charmant is als de twee personages samen.
Richard speelde ook Ernest Pratt / Nicodemus Legend in de western-sci-fi-serie Legend (1995), David Smith in Fairly Legal (2011) en had vele andere rollen in allerhande films en series, waaronder een gastrol in The Simpsons en een stemmenrol in de videogame Fallout.

FACTS Spring Edition vindt plaats op 2 en 3 april in de Flanders Expo te Gent.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.