Posted 08/03/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Louise Brealey (Sherlock) komt naar FACTS Spring Edition


Op Internationale Vrouwendag kwam de organisatie van FACTS uiteraard met een nieuwe vrouwelijke naam op de proppen. Niemand minder dan  Louise Brealey, ook wel Molly Hooper in BBC’s Sherlock-televisieserie, zal de gastenlijst vervoegen. Brealey had onder meer rollen in Containment (2015), Ripper Street (2012) en The Best Exotic Marigold Hotel (2011).

Louise Brealey zal op zaterdag 2 en zondag 3 april tijdens FACTS Spring Edition beschikbaar zijn voor een panel, een handtekeningensessie en fotoshoots. FACTS Spring Edition vindt plaats in de Flanders Expo te Gent. De officiële website bezoek je hier

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.