Posted 08/03/2016 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #49: The Deadpool Review

 Podcast49

#49: Besides, nobody’s getting hurt!

Een cadre van pod-o-nauten trok naar de cinema en heeft ook best wat te vertellen over Deadpool, een eerder ongewone superheldenfilm. Pas op: ga misschien best eerst de film zelf zien.  De ‘fout van nout’ is voor deze episode ingeruild voor ‘een rant van een echte vent’!

Comics: The Wicked and the Divine door Kieron Gillen en Jamie McKelvie, Woman Rebel, the Margaret Sanger Story door Peter Bagge, Savage Dragon door Erik Larsen , Star Wars: Darth Vader vol 1 door Kieron Gillen en Salvador Larroca en Descender door Jeff Lemire en Dustin Nguyen.

Met: Bastion, Lieve, Simon en nout.itunes

  • 02:38 – rant van een echte vent
  • 10:18 – Nieuws >> Dark Knight III vertraagd — 15:26 – Nieuwe Netflixreeksen voor 2016— 22:46 – James Gunn en Deadpool
  • 32:40 – Main Event >> The Deadpool podcast review
  • 01:31:36 – Gelezen >> Wicked & Divine — 01: 36:57 – Woman Rebel — 01:43:18 – Savage Dragon — 1:50:07 – Star Wars Darth Vader en 1:54:48 Descender

Heb je een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

 

 

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.