Posted 07/03/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Elizabeth Henstridge (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) komt naar MCM Comic Con


Vers van de pers! De organisatie achter MCM Comic Con heeft Elizabeth Henstridge gestrikt voor de eerste editie in Brussel. De Marvel-actrice vertolkt natuurlijk Agente Jemma Simmons, een van de hoofdrollen en een fan-favorite in Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. op ABC doorheen alle seizoenen van de The Avengers-spin-off. Ook speelde ze mee in het Amerikaanse drama Reach Me (2014) met onder andere Sylvester Stallone en Kelsey Grammer. Ze vervoegt onder meer Sylvester McCoy en tekenaar Bob Layton op de gastenlijst.

MCM Comic Con Brussels zal doorgaan in de Brussels Expo op 11-12 juni.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.