Posted 03/03/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Shantel VanSanten (The Flash) komt naar ArcCon


Met nog slechts enkele namen te gaan werd gisterenavond de vierde gast aangekondigd voor ArcCon, de eerste Belgische conventie voor alles in verband met Arrow, The Flash en DC’s Legends of TomorrowNiemand minder dan Shantel VanSanten, die liefdesinteresse Patty Spivot in het huidige, tweede seizoen van The Flash vertolkte, zal naar Brussel afzakken. Ze vervoegt onder meer Colton Haynes, ook wel Roy Harper/ Arsenal uit Arrow, Rick Cosnett, dewelke Eddie Thawne speelde in The Flash, en Manu BennettDeathstroke uit het tweede seizoen van Arrow, op een reeds indrukwekkende gastenlijst.

ArcCon gaat op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 door in The EGG te Brussel. Voor meer informatie over deze nieuwkomer in het conventielandschap raden we je zeker aan onze overzichtspost na te kijken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.