Random Article


Kinepolis België kondigt Ticketverkoop Batman V Superman: Dawn of Justice aan

 

Posted 01/03/2016 by

De grootste Belgische bioscoopketen heeft zonet bekendgemaakt dat de voorverkoop voor Batman V Superman: Dawn of Justice officieel van start is gegaan. Tickets zijn zoals altijd beschikbaar via de officiële kanalen alsook de website van KinepolisDawn of Justice brengt eindelijk de twee allergrootste superhelden ter wereld voor het eerst bij elkaar op het grote scherm en is de sequel tot de Superman-reboot Man of Steel (2013). Dawn of Justice breidt tevens het DC Comics-filmuniversum verder uit en vormt daarbij een prequel op Justice League Part 1. Naast de eerste team-up tussen Batman en Superman in de bioscoop, krijgen we tevens ook het cinematische debuut van Wonder Woman – ‘s werelds grootste superheldin – te zien.

Maanden na de gebeurtenissen uit Man of Steel, blijft Superman (Henry Cavill) een controversiële figuur. Voor sommigen is hij een held, zelfs een messias. Anderen zien in hem een dreiging voor de mensheid. De vigilante Batman (Ben Affleck) vertrouwt ‘s werelds eerste superheld nog niet en stelt alles in het werk om hem tegen te houden. Maar achter de schermen lijkt Lex Luthor (Jesse Eisenberg) aan heel wat touwtjes te trekken en een nog grotere dreiging op de wereld los te laten…

Batman V Superman: Dawn of Justice wordt geregisseerd door Zack Snyder en knalt op 23 maart de bioscoopzalen binnen. Tickets kan je hier bestellen

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.