Random Article


Review: Justice League #48 – Darkseid War Part 8

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Universum: ,
 
Personages: , , , , , , ,
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


All-out blockbusteractie. Leuke karaktermomenten.

Op zijn slechtst


Weinig origineels.


De Justice League en hun kwaadaardige tegenhangers van het Crime Syndicate, together at last in het nieuwe deel van DC’s Darkseid War…

Posted 24/02/2016 by

 
Full Article
 
 
Crime Syndicate aside, should we really be teaming up with a pregnant super-villain?

De grote Darkseid War is volledig gaande in DC‘s maandelijkse Justice League-reeks en heeft DC’s grootste superheldenteam niet onberoerd gelaten. In deze Justice League #48, inmiddels het achtste deel van het evenement en het tweede deel van de derde akte (voor zij die nog volgen), draait het volledig om actie, actie en nog eens actie…

De Justice League en het Crime Syndicate – hun kwaadaardige tegenhangers uit het inmiddels verloren gegane Earth-3 – houden een team-up. Samen vallen ze de Anti-Monitor aan, de verantwoordelijke voor de teloorgang van de thuiswereld van het Crime Syndicate. Voor de League draait het om het redden van de wereld, voor het Syndicate is het gewoon pure wraak…

jl48prev

Justice League #48 voelt echt aan als het voorlaatste deel van een groots superheldenzomerevenement, met voldoende “hell yeah!”-momenten, last-minute saves, de dood van een belangrijk personage en knallende actie. Geoff Johns schuwt echter leuke, grappige karaktermomenten niet en Jason Fabok levert weer een goeie superheldenblockbuster op papier. Het achtste deel van Darkseid War levert dus opnieuw de actie die je van een evenement als dit verwacht. En meer moet dat even niet zijn. Hield je van het vorige event Forever Evil? Dan zal je hiervan smullen…

Justice League #48 bij Archonia.com

 

Lees hier de reviews van de vorige delen in “Darkseid War“:

JUSTICE LEAGUE #41 – PART 1

JUSTICE LEAGUE #42 – PART 2

JUSTICE LEAGUE #43 – PART 3

JUSTICE LEAGUE #44 – PART 4

JUSTICE LEAGUE #45 – PART 5

JUSTICE LEAGUE: DARKSEID WAR SPECIAL – BATMAN, SUPERMAN, THE FLASH

JUSTICE LEAGUE: DARKSEID WAR SPECIAL – GREEN LANTERN, LEX LUTHOR, SHAZAM!

JUSTICE LEAGUE #46 – PART 6

JUSTICE LEAGUE #47 – PART 7

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.