Posted 20/02/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Showmasters organiseert Amsterdam Comic Con 2016 in Augustus


De organisatie achter het wel bekende Londen Film & Comic Con, Showmasters, komt naar onze contreien en organiseert hun eigenste Amsterdam Comic Con in de gelijknamige stad. Deze nieuwe, internationale conventie gaat door in de RAI hallen te Amsterdam, ook wel het Convention Centre, tijdens het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 augustus. Momenteel werden Sean Astin (Lord of the Rings), Robert Englund (Nightmare on Elm Street), Daniel Portman (Game of Thrones), Daniel Logan (de jonge Boba Fett uit Star Wars), Kristian Nairn (Game of Thrones), James Marsters (Buffy, Torchwood, Angel) en Kenny Baker (R2-D2 uit Star Wars) al bevestigd. Tekenaars of auteurs werden vooralsnog niet aangekondigd, maar naar analogie met de andere Showmasters-conventies zal wellicht heel wat geroemd comicstalent binnenkort naar Nederland trekken. Ook de traditionele driedeling: shops, gastenzone en cosplayzone zal in Amsterdam Comic Con te bemerken zijn. Tickets zullen binnenkort via de officiële kanalen beschikbaar zijn.

Meer informatie vind je op de officiële website van Showmasters’ Amsterdam Comic Con. Een overzicht van de Belgische conventies vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.