Random Article


Fear The Walking Dead Seizoenen 1 & 2 binnenkort op AMC België

 

Posted 20/02/2016 by

Binnenkort valt de succesvolle spin-off van AMC’s The Walking Dead ook in België op legitieme manier te bewonderen. De Belgische variant van AMC, beschikbaar via zowel Telenet als Proximus TV, zal vanaf 29 februari het eerste seizoen van Fear The Walking Dead wekelijks om 22u uitzenden, meteen gevolgd door de wereldpremière van het langverwachte tweede seizoen. De eerste zeven afleveringen van dit vervolgseizoen volgen vanaf 11 april en zullen nagevolgd worden in de tweede helft van 2016. Bovendien zal ook Talking Dead, de talkshow met Chris Hardwick als gastheer, samen met het tweede seizoen van Fear The Walking Dead verschijnen.

De serie speelt zich tijdens de eerste dagen van de zombie-apocalyps af en zal dus een geheel nieuwe groep overlevenden in de globale epidemie introduceren. Fear The Walking Dead werd meteen voor twee seizoenen opgenomen bij televisiezender AMC. De cast bestaat uit o.a. Cliff Curtis (Sunshine), Kim Dickens (Sons of Anarchy, Gone Girl) Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) en Alycia Debnam Carey (McLeod’s Daughters) en de pilootaflevering wordt geschreven door schepper Robert Kirkman en showrunner Dave Erickson. De serie wordt, in tegenstelling tot de hoofdreeks, niet gebaseerd op de The Walking Dead Image-comic.

Het eerste seizoen gaat van start op 29 februari bij AMC.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.