Random Article


Eerste Beelden van Green Arrow uit 2046 in DC’s Legends of Tomorrow

 


Posted 19/02/2016 by

Een tijdje terug werd al aangekondigd dat DC’s Legends of Tomorrow naar de verre toekomst zou trekken. Meer bepaald het Star(ling) City van 2046, een post-apocalyptische wereld waar Vandal Savage nooit gestopt werd, zal worden bezocht. Uiteraard kan in deze traditionele thuishaven van DC Comics’ iconische boogschutter de toekomstige versie van Green Arrow niet ontbreken. Voor deze rol heeft Stephen Amell, de Green Arrow in de Arrow-reeks en DC’s televisie-universum, zelfs de bekende goatee aangebracht! Naast Green Arrow zullen ook Connor Hawke – hier niet de zoon van Green Arrow/ Oliver Queen, zoals in de comics– en klaarblijkelijk een nieuwe Deathstroke in de zesde aflevering van Legends of Tomorrow, “Star City 2046” te zien zijn.

Green Arrow 2046 2 Green Arrow 2046 3 Green Arrow 2046

De volgende aflevering van DC’s Legends of Tomorrow verschijnt naar goede gewoonte op donderdagavond op de Amerikaanse zender The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.