Posted 18/02/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Dagtickets Comic Con Brussels 2016 Volledig Uitverkocht


Een van de nieuwkomers dit jaar in ons conventielandschap dit jaar, Comic Con Brussels, heeft alvast aangetoond dat de beurzenmarkt blijkbaar toch nog niet verzadigd was. Zo zijn alle dagtickets, voor zaterdag en zondag, reeds in voorverkoop uitverkocht. De iets duurdere Geek Deluxe Passes – beide dagen geldig – zijn dan weer wel nog steeds beschikbaar. De organisatie beloofde alvast rekening te houden met de enorme vraag naar tickets voor de volgende editie en zoekt momenteel naar een oplossing. Mogelijk zullen zogenaamde namiddagtickets aangeboden worden. Meer nieuws volgt ongetwijfeld snel via de officiële kanalen. Op de gastenlijst staan onder meer: Kiran Shah (Star Wars: The Force Awakens), Finn Jones (Game of Thrones), Natalia Tena (Harry Potter) en Robert KnepperEerder vervoegden ook Gary Erskine en Lee Townsend alsook een hele resem bounty hunters uit Star Wars: The Empire Strikes Back de gastenlijst van deze eerste editie van Comic Con Brussels.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart 2016 en vindt plaats in Tour & Taxis te Brussel.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.