Posted 16/02/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Kiran Shah (Star Wars: The Force Awakens, Lord of the Rings-trilogie) komt naar Comic Con Brussels!


Zonet kwam de organisatie van Comic Con Brussels met hun nieuwste naam: Kiran Shah. Shah, bekend in de filmwereld als de kleinste stuntman ter wereld, was onder meer te zien in de The Lord of the Rings– en The Hobbit-trilogie als stuntdubbel voor de Hobbits, in Superman I en II, Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark, Braveheart en Titanic. Zijn wellicht meest actuele rol is die van Teedo, een scavenger vanop Jakku, in Star Wars: Episode VII – The Force AwakensBovendien is Shah een overtuigd supporter van verscheidene organisaties ter attentie van dwerggroei. Eerder vervoegden onder andere Gary Erskine en Lee Townsend alsook een hele resem bounty hunters uit Star Wars: The Empire Strikes Back de gastenlijst van deze eerste editie van Comic Con Brussels.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart 2016 en vindt plaats in Tour & Taxis te Brussel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.