Posted 11/02/2016 by Arno in Comic Cons
 
 

Tom Wlaschiha (Game of Thrones) komt naar FACTS Spring Edition!


Na Sean Astin en Ray Park, werd de derde grote gast uit de film- en tv-wereld voor de lente-editie van FACTS bekend gemaakt. Thomas Wlaschiha zal het grootste Comic Con spektakel van de Benelux aandoen. Wlaschiha is het best gekend voor zijn rol als Jaqen H’ghar, één van de Faceless Men uit HBO’s Game of Thrones. Deze Duitser met Tsjechische roots had ook een belangrijke rol in de gerenommeerde Europese tv-serie Crossing Lines (2013), als rechercheur Sebastian Berger, en in prachtige films als Resistance (2011). Tom had verder ook rollen in Hollywoodfilms als Enemy at the Gates (2001), Valkyrie (2008) en Rush (2013).

De gebeden van de organisatie aan de Many-Faced God werden dus verhoord en Wlaschiha zal FACTS Spring Edition aandoen op beide dagen: 2 en 3 april in Flanders Expo te Gent. De officiële website van FACTS bezoek je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.