Posted 09/02/2016 by Arno in Comic Cons
 
 

Sean Astin (The Lord of the Rings, The Strain, TMNT) komt naar FACTS Spring Edition!


Na Ray Park vorige week, heeft de organisatie van FACTS een tweede grote film- en tv-naam bekend gemaakt voor de lente-editie van het grootste Comic-Con spektakel van de Benelux. Niemand minder dan Sean Astin komt op 2-3 april naar Flanders Expo te Gent voor handtekeningen, panels en fotoshoots. Astin is vooral bekend van zijn rollen als Samwise Gamgee uit de The Lord of the Rings-trilogie, Mikey Walsh in The Goonies en Jim Kent in The Strain. Hij doet ook de stem van Raphael in Nickelodeon’s huidige Teenage Mutant Ninja Turtles-cartoon en sprak Shazam in in DC’s recente Justice Leagueanimatiefilms.

Sean Astin zal op zaterdag 2 en zondag 3 april tijdens FACTS Spring Edition beschikbaar zijn voor een panel, een handtekeningensessie en fotoshoots. FACTS Spring Edition vindt plaats in de Flanders Expo te Gent. De officiële website bezoek je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.