Posted 05/02/2016 by Arno in Comic Cons
 
 

Ray Park (Star Wars, X-Men, G.I. Joe) komt naar FACTS Spring Edition!


rayparkDe eerste grote naam uit de film- en tv-wereld voor de lente-editie van FACTS is een feit. Ray Park zal het grootste Comic-Con spektakel van de Benelux aandoen en dat voor de tweede keer (hij was er al eens in 2001).

Park staat gekend voor zijn iconische rol als Darth Maul in Star Wars: The Phantom Menace (1999). Hij speelde onder andere ook Toad in X-Men (2000), Snake Eyes in G.I. Joe: Retaliation (2013) en G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) en was eveneens stuntcoördinator en acteur (Reptile, Baraka) in Mortal Kombat: Annihilation (1997). Hij vertolkte ook Edgar in Heroes (2010).

Ray Park zal op zaterdag 2 en zondag 3 april tijdens FACTS Spring Edition beschikbaar zijn voor een panel, een handtekeningensessie en fotoshoots. FACTS Spring Edition vindt plaats in de Flanders Expo te Gent. De officiële website bezoek je hier.

rayparksnakeeyes

rayparktoad

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.