Posted 03/02/2016 by Arno in Comic Cons
 
 

Bats, Bones & Dice – Een nieuwe Halloween & Horror Convention in het Nederlandse Utrecht


Artexis Easyfairs, de nieuwe eigenaars van FACTS, Antwerp Convention en Dutch Comic Con, doen er nog gezellig een nieuwe beurs bij. Bats, Bones & Dice wordt een Halloween- en horrorbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht, de plaats waar ook Dutch Comic Con doorgaat. Men zal op 29 en 30 oktober 2016 de hallen omtoveren tot Dracula’s kasteel gecombineerd met een enorme freakshow. Verwacht verschillende gasten uit de horrorwereld, films en cosplay, overgoten met een flinke scheut rock ‘n roll.

“Wij willen met deze evenementen de gasten laten genieten van alles waar zij van houden. Beleving is hierbij het belangrijkst. Wanneer zij de vloer bij ons oplopen, worden zij meegenomen in een wereld die zij anders alleen op TV zien. Zij zijn even hun idolen, sterren en superhelden. Bats, Bones & Dice spreekt een doelgroep aan die uitgedaagd wil worden en al veel gezien heeft. Met dit evenement willen wij deze doelgroep laten ervaren dat zij nog lang niet alles hebben gezien en het altijd gekker, toffer en grootser kan,” aldus Cornelien Baijens van Easyfairs.

De ticketprijzen werden nog niet bekend gemaakt. De Facebookpagina van het event vind je hier.

batsbonesdice

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.