Posted 25/01/2016 by Arno in Comic Cons
 
 

MCM Comic Con komt naar België

mcm_eu_launch_1-600x793

MCM, met verschillende MCM Comic Cons/Expo’s de grootste organisator van geeky beurzen in Groot-Brittannië, zal in 2016 uitbreiden naar het Europese vasteland. Tot de planning hoort een MCM Comic Con in het Duitse Hannover begin juni, alsook een MCM Comic Con Belgium. Deze zal plaatsvinden in Brussels Expo op 11-12 juni. Samen met Comic Con Brussels, ArcCon en de lente-editie van FACTS, komt er dus weer een grote nieuwkomer het Belgische beurslandschap vervoegen in 2016.

Voorlopig weten we nog niet veel qua gasten en prijzen, maar er zal meer uit de doeken gedaan worden op de officiële persconferentie in bijzijn van comicbooklegende Bob Layton, de mede-oprichter van Valiant Comics, mede-schepper van Marvel’s War Machine en één van de bekendste Iron Man-artiesten aller tijden. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.