Random Article


Jonah Hex vervoegt DC’s Legends of Tomorrow

 

Posted 20/01/2016 by

Legends of Tomorrow, de nieuwste DC Comics-serie op The CW en voortzetting van The Flash en Arrow, draait om tijdreizen. Het was dus maar een kwestie van tijd (ha!) vooraleer DC-personages uit andere tijdsperiodes zouden opduiken. In aflevering 11 krijgen we zo niemand minder dan Jonah Hex te zien, DC’s residente antiheld uit het Wilde Westen. Hex heeft wel wat verstand van tijdreizen en zal mogelijk nog in meerdere episodes opduiken. Het personage wordt vertolkt door Johnathon Schaech (Ray Donovan).

Jonah Hex verscheen voor het eerst in All-Star Western #10 uit 1972 en heeft ondertussen heel wat comicbookseries op zijn naam staan. In live-action werd hij eerder al eens vertolkt door Josh Brolin in de enorm lauw ontvangen Jonah Hex-film uit 2010.

jonahhexlegends

DC’s Legends of Tomorrow ziet enkele DC-helden en -schurken uit het The Flash/Arrow-universum gerekruteerd worden door tijdreiziger Rip Hunter om de onsterfelijke Vandal Savage te stoppen. De reeks gaat op 21 januari in première op The CW.

Voor de aflevering met Jonah Hex in het wilde westen wordt het waarschijnlijk nog wachten tot het najaar.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.