Posted 11/01/2016 by Arno in Events
 
 

Deadpool does Brainfreeze Coffee & Comics!

deadpooldoesbf

De promotiecampagne voor Deadpool draait op volle toeren en ook 20th Century Fox Belgium doet mee aan de fun. Marvel’s Merc With A Mouth trekt momenteel – op zijn eigen manier – België rond en zijn avonturen zijn te volgen via de hashtag #DeadpoolDoesBelgium op Twitter, Facebook en de Snapchat van @foxfilmbe. Op zaterdag 23 januari komt Deadpool naar Brainfreeze Coffee & Comics (Nieuwstraat 13, Sint-Niklaas) en dat van 14u00 tot 15u30. Mis het niet!

Het officiële Facebookevenement vind je via deze link.

 

Deadpool vertelt het oorsprongsverhaal van Wade Wilson (opnieuw vertolkt door Ryan Reynolds), Marvel’s praatzieke Merc With A Mouth. De R-rated superheldenfilm speelt zich af in het X-Men-filmuniversum, wordt geregisseerd door Tim Miller en knalt op 10 februari de Belgische bioscoopzalen binnen.

Alles over Deadpool lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.