Posted 08/01/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Natalia Tena (Harry Potter, Game of Thrones) komt naar Comic Con Brussels


De afgelopen twee dagen werd al bekendgemaakt dat Finn Jones uit Game of Thrones en Robert Knepper uit Prison Break naar de eerste editie van Comic Con Brussels zouden komen. Zonet heeft de organisatie alweer een nieuwe gast vrijgegeven. Zo zal actrice Natalia Tena eveneens aanwezig zijn. Zonder twijfel zijn haar bekendste rollen die van Nymphadora Tonks uit de Harry Potter-reeks en haar vertolking van Osha in HBO’s Game of Thrones. Eerder vervoegden onder andere Gary Erskine en Lee Townsend alsook een hele resem bounty hunters uit Star Wars: The Empire Strikes Back de gastenlijst van deze eerste editie van Comic Con Brussels.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart 2016 en vindt plaats in Tour & Taxis te Brussel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.