Posted 07/01/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Robert Knepper (Prison Break) komt naar Comic Con Brussels


De organisatie achter Comic Con Brussels heeft alweer een nieuwe gast vrijgegeven. Ook Amerikaans acteur Robert Knepper komt naar de eerste editie in maart. Knepper vertolkte onder meer de rol van T-Bag in Prison Break en Antonius in The Hunger Games: Mockingjay Part 1 en 2. Ook had hij enkele kleinere rolletjes in enkele Star Trek-episode, actiefilms als Hitman (2007) en Transporter 3 (2008) en televisieseries als Heroes, Stargate, The Flash en Arrow. Bovendien werd hij onlangs bevestigd voor het langverwachte vervolg op Twin Peaks. Eerder vervoegden onder andere Finn Jones uit Game of Thrones, Gary Erskine en Lee Townsend alsook een hele resem bounty hunters uit Star Wars: The Empire Strikes Back de gastenlijst deze eerste editie van Comic Con Brussels.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart 2016 en vindt plaats in Tour & Taxis te Brussel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.