Posted 05/01/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Finn Jones (Game of Thrones) komt naar Comic Con Brussels


Vers van de pers! Zonet werd bekendgemaakt dat acteur Finn Jones naar de eerste editie van Comic Con Brussels komt. Jones is vooral gekend van zijn rol als Sir Loras Tyrell, ook wel de Bloemenridder, uit HBO’s Game of Thrones. De Britse acteur speelde ook mee in Wrong Turn 5 (2012) en Sleeping Beauty (2014). Eerder vervoegden onder andere artiesten Gary Erskine en Lee Townsend alsook een hele resem bounty hunters uit Star Wars: The Empire Strikes Back de gastenlijst van deze eerste editie van Comic Con Brussels.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart 2016 en vindt plaats in Tour & Taxis te Brussel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.