Posted 28/12/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #42: Star Wars – The Force Awakens


 #42: The Star Wars: The Force Awakens Podcast

SPOILERS SPOILERS kijk eerst naar de film, luister pas daarna. SPOILERS SPOILERS

Elke geek zat op het puntje van zijn stoel. Verwachtingen waren zo hoog gespannen. Al weken was de enige manier om je in slaap te sussen The Imperial March. Het enthousiasme is van de fans af te stropen en op een boterham te smeren, zo dik lag alles erop. Hoe diep gaat de Star Wars-liefde van de pod-o-nauten? En kunnen ze ondanks zoveel voorkennis en ingebouwde vooroordelen nog wel genieten van een nieuwe entry? Je komt het hier te weten! Ze overhaalden ook nog eens een van hun favoriete fans from the other side of the gender, die met de standaard pod-o-nauten aan deze nerdgasm meedoet. De audio van deze opname is niet altijd even perfect (van andere opnames ook niet). We doen ons best het zo beluisterbaar mogelijk te houden. Tips zijn zeker welkom.

De Star Wars-Special van Donnie Darko. De Star Wars: The Force Awakens-review van Tom. Brainfreeze’s Countdown to the Force Awakens-overzicht.

Comics: Injection door Warren Ellis en Declan Shalvey (en Empowered vol 9 door Adam Warren), Space Riders vol 1 door Fabian Rangel Jr. en Alexis Cirrit, Lucifer HC vol 3 door Mike Carey, Peter Gross, Ryan Kelly en meer en ook nog The Massive vol 2 door Brian Wood, Garry Brown en meer.

Met: Simon, Bastion, Lav en nout.itunes

Tijdscodes

  • 05:25 – fout van nout 
  • 6:25 – SPOILERS
  • 7:48 – Eerste herinneringen aan Star Wars & filmrankings met een bizarre tangens naar Fantastic Four
  • 41:30 – The review
  • 01:49:45 – Gelezen >> Injection & Empowered vol9 – – – 01:55:00 Space Riders – – – 01:59:15 Lucifer HC vol 3 – – – 02:09:32 The Massive vol 2

Wedstrijd

Pete Penthouser wint iets Proficiat! Zo gemakkelijk kan het zijn. Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt ooit wel bij jou in de bus. Malkavian gaat alle winnaars nog eens opzoeken, opsommen en proberen contacteren. Won jij een comic tijdens een vorige podcast, laat het via een comment of een mail zeker weten & zeg erbij welke. Geef ook een adres. Hij houdt zeker woord, ook al kan dat nu nog even duren!

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.