Random Article


Nieuwe Trailer voor Deadpool

 


Posted 25/12/2015 by

Deadpool Dag 1Na een heuse 12 Days of Deadpool-campagne hebben 20th Century Fox en Marvel de tweede volledige trailer voor de langverwachte Deadpool-film vrijgegeven. Na het San Diego Comic-Con-beeldmateriaalde oorspronkelijke test footage en de eerste trailer, zien we Marvel‘s populaire, babbelzieke huurling opnieuw in actie. Ryan Reynolds, die ons al enige tijd geïnteresseerd hield met promotiemateriaal via sociale media, vertolkt opnieuw (na de terecht uit de continuïteit gewiste X-Men Origins: Wolverine) Deadpool/Wade Wilson en belooft het titulaire personage deze keer wel alle eer aan te doen.

De Canadese acteur wordt in de eerste soloprent rond de Merc With A Mouth bijgestaan door een reeks obscure mutanten, waaronder Morena Baccarin als Copycat, Gina Carano als Angel Dust en Ed Skrein, die antagonist Ajax vertolkt. Ook X-Man Colossus doet mee. Dat de film, ondanks een relatief klein budget, toch een succes lijkt te worden, maakt de trailer alvast duidelijk. Chimichangas!

20th Century Fox brengt Deadpool op 10 februari 2016 in de zalen. De R-rated prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt dan weer verzorgd door Rhett Reese (Zombieland). Alles over Deadpool lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.