Random Article


Overzicht – Twaalf Dagen Deadpool – Deel I

 

Posted 21/12/2015 by

Enkele dagen geleden kondigden de Deadpool-cast en 20th Century Fox een heuse “Twaalf dagen aan Deadpool”-feestperiode aan. Een nieuwe feestdag betekent dan ook nieuw beeldmateriaal voor Deadpool. Na Moederdag en Halloween is het nu de beurt aan Kerstmis. In een korte video kondigt Ryan Reynolds in kostuum de aftelcampagne aan in aanloop naar de opkomende trailer. Na elf dagen aan promotiemateriaal op onder andere Empire en DeviantArt volgt dan op 25 december de tweede, volledige trailer voor Marvel en 20th Century Fox’ langverwachte blockbuster. Deze campagne is een eerste onderdeel van de Deadpool Core-beweging waarbij fans als eerste van al het nieuws omtrent Deadpool op de hoogte kunnen blijven.

Dag 1 (14 december) – De Merc with a Mouth toont zich van zijn meest flatterende kant

Deadpool Dag 1

Dag 2 (15 december) – Ryan Reynolds op de schoot van Santa Deadpool

Deadpool Ryan Reynolds

Dag 3 (16 december) – Deadpool onthult zijn plannen 

Dag 4 (17 december) – Empire geeft een nieuwe poster vrij

Deadpool 12days Dag 3

Dag 5 (18 december) – Ryan Reynolds geeft alweer een nieuwe poster vrij

Deadpool Dag 4

Dag 6 (19 december) – Een pagina uit het script van Deadpool, met notes door de Merc himself!

Deadpool script

Happy Holidays from the Wilsons! (Frustrated by the type size? Shoulda joined https://t.co/bxXVnAgN5X. #NoSympathy) pic.twitter.com/QZ76zsjbiB

Reynolds, die ons al enige tijd geïnteresseerd hield met promotiemateriaal via sociale media, vertolkt opnieuw (na de terecht uit de continuïteit gewiste X-Men Origins: Wolverine) Deadpool/Wade Wilson en belooft het titulaire personage deze keer wel alle eer aan te doen. De Canadese acteur wordt in de eerste soloprent rond de Merc With A Mouth bijgestaan door een reeks obscure mutanten, waaronder Morena Baccarin als CopycatGina Carano als Angel Dust en Ed Skrein, die antagonist Ajax vertolkt. Dat de film ondanks een relatief klein budget, toch een succes lijkt te worden, maakte de trailer alvast duidelijk. Chimichangas!

20th Century Fox brengt Deadpool op 10 februari 2016 in de zalen. De R-rated prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt dan weer verzorgd door Rhett Reese (Zombieland).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.