Random Article


Matt Nable is opnieuw Ra’s Al Ghul in DC’s Legends of Tomorrow

 

Posted 18/12/2015 by

De grote schurk van het derde seizoen van Arrow keert terug naar DC’s Legends of Tomorrowde nieuwste spin-off binnen DC’s televisie-universum. Matt Nable herneemt dus zijn rol als Ra’s Al Ghul, de klassiek Batman-schurk en zal vermoedelijk in de negende aflevering verschijnen. Deze Arrow/ The Flash spin-off draait om tijdreiziger Rip Hunter, die de toekomst gezien heeft en in het heden een team superhelden en -schurken samenstelt om een toekomstige catastrofe te voorkomen. Een onsterfelijke vijand, Vandal Savage, bedreigt immers niet alleen de wereld, maar ook de tijd. Voor fans van DC’s televisie-universum vallen meteen de vliegende Hawkgirl, de gekrompen Atom en de terugkeer van fan-favorite Caity Lotz als de White Canary, op. Grote villain van dienst wordt de onsterfelijke dictator Vandal Savage. Wij kunnen alvast niet wachten!

In DC’s Legends of Tomorrow keren onder andere Brandon Routh als The Atom, Robbie Amell en Victor Garber als Firestorm, Wentworth Miller en Dominic Purcell als respectievelijk Captain Cold en Heat Wave, en Caity Lotz als White Canary terug. Ook nieuwkomers Arthur Darvill als de tijdreizende Rip Hunter, Ciara Renée als Hawkgirl en Franz Drameh als Jefferson “Jax” Jackson, de andere helft van Firestorm hebben de cast vervoegd. Vandal Savage wordt dan weer vertolkt door Casper Crump. Ook Stephen Amell als Green Arrow en Grant Gustin als The Flash zullen cameo(s) hebben in de reeks.

De eerste aflevering gaat op 21 januari 2016 in première op The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.