Random Article


Katherine Waterston pakt de hoofdrol in Alien: Covenant

 

Posted 18/12/2015 by

De Amerikaanse actrice Katherine Waterston (Inherent Vice, Fantastic Beasts and Where to Find Them) heeft de hoofdrol van “Daniels” te pakken in Alien: Covenant, de opkomende zesde film in de Alien-franchise en de rechtstreekse opvolger van prequel Prometheus (2012). Regisseur Ridley Scott (Alien, Prometheus) kiest hiermee opnieuw voor een sterke vrouwelijke lead, in navolging van Sigourney Weaver als Ellen Ripley en Noomi Rapace als Elizabeth Shaw. Of Rapace ook opnieuw te zien zal zijn in de nieuwe film, is nog niet geweten, maar hoe dan ook zal haar rol maar zeer beperkt zijn.

De crew van het kolonieschip Covenant strandt op een verlaten planeet. De wereld lijkt aanvankelijk een paradijs, maar is in feite een donkere plek met duistere geheimen. Wie ook op de planeet vertoeft is David, de synthetische mens en overlevende van de gedoemde Prometheus-missie dewelke in de film gespeeld werd door Michael Fassbender. Alien: Covenant wordt de zesde film in de Alien/Prometheus-saga en zal in oktober 2017 in de zalen verschijnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.