Posted 15/12/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Countdown to Star Wars The Force Awakens: Round-up 2

nog1

Daar zijn we dan. Meer dan twee jaar al kijken we hier met zijn allen naar uit. Morgen verschijnt Star Wars: The Force Awakens in de bioscoop. De ticketverkoop van de film is gigantisch. Wie de film morgen wil zien en nog geen kaartje heeft, zal er wellicht aan zijn voor de moeite. Sinds de vorige round-up in deze countdown zijn nog een hele reeks trailers verschenen. Vaak gaat het om kleinere tv-spots of een Aziatische trailer. Veelal krijgen we telkens een nieuw beeld te zien maar toch blijft het vooral speculeren over de film.

De voorbije maand hielden we bij Brainfreeze jou in de Star Warsmood met 30 artikels rond a galaxy far, far away. Telkens over andere aspecten van het Star Wars-universum. Een overzicht van al deze artikels vind je hier. Bij deze zijn we dan ook compleet uitverteld. Rest ons nog een oplijsting van alle nieuwe trailers en spots. En vooral wensen we alle Star Wars-fans morgen een fantastische dag. We hebben inmiddels de film gezien en de review verschijnt uiteraard morgen online om onze countdown af te sluiten.

Star Wars: The Force Awakens 60 Second TV Spot

Star Wars: The Force Awakens TV Spot 2

Star Wars: The Force Awakens Finn TV Spot

Star Wars: The Force Awakens “All the Way” TV Spot

Star Wars: The Force Awakens Promo Clip – Destiny

Star Wars: The Force Awakens “Secret” TV Spot

Star Wars: The Force Awakens Official Japanese Trailer

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.