Posted 15/12/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #40: Kerstlijstjes 2015


 #40: Wat in onze (en jouw) kerstsok gaat

Net als vorig jaar bekijken de pod-o-nauten die dure, prachtige, coole en veel te grote geeky items die we voor onszelf kopen, onder het mom van kerstcadeau. Want het probleem van elke zichzelf respecterende nerd/geek is dat zijn/haar omgeving toch nooit weet wat hem (of haar) te geven. Of ze zijn te laat, dat is ook een mogelijkheid. Een bron van inspiratie en nutteloze informatie voor onze trouwste (alledrie) en nieuwe fans.

Comics: Rasputin door Alex Grecian en Riley Rossmo, Book of Death: Legends of the Geomancer door Fred Van Lente en Jose Juan RYP en Thor the God of Thunder vol 3: The Accursed door Jason Aaron, Ron Garney, Ema Lupacchino en Das Pastoras.

Met: Pablo, Bastion en nout.itunes

  • 06:01 – fout van nout 
  • 9:50 – Nieuws>> 10:45 Bridge of Spies the review – – – 18:47 BvS de nieuwe trailer – – – 28:24 Pablo houdt niet van Jessica Jones – – – 29:22 Het spijt Gods of Egypt – – – 32:32 Dr Strange niet door Gaiman en Guillermo Del Toro
  • 38:57 – Main Event: De kerstlijstjes voor 2015
  • 01:29:31 – Gelezen >> 01:29:49 Rasputin – – – 01:35:51 Legends of the Geomancer  – – – 01:42:16 Thor God of Thunder vol 3
  • 01:47:57 – Antwoord voor Yves Valkiers: Waarom is (Drive met) Mark Dacascos zo goed? 

Wedstrijd

Met elke Brainfreeze Podcast kan je een comic winnen. Reageer gewoon op deze post. Ook deze keer zal het een verrassing zijn uit de onuitputtelijke voorraad van Malkavian

Yves Valkiers wint iets Proficiat! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt ooit wel bij jou in de bus. Malkavian gaat alle winnaars nog eens opzoeken, opsommen en proberen contacteren. Won jij een comic tijdens een vorige podcast, laat het via een comment of een mail zeker weten & zeg erbij welke. Geef ook een adres. Hij houdt zeker woord, ook al kan dat nu nog even duren!

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.