Posted 13/12/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Comic Con Brussels zorgt voor Star Wars: Bounty Hunters Reunion


De eerste editie van Comic Con Brussels zal voor een heuse reünie van Star Wars-acteurs zorgen! Naast Jeremy Bulloch, die Boba Fett vertolkte in de sci-fisaga, zullen ook Alan Harris, Chris Parsons en Bill Hargreaves aanwezig zijn. Naast heel wat kleinere, maar weinig vernoemde rolletjes in de originele Star Wars-trilogie, vormt deze groep de kern van de indrukwekkende premiejagers uit Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back en Episode VI – Return of the Jedi

Op bovenstaande foto zien we respectievelijk Dengar, vertolkt door wijlen Morris Bush, IG-88, een droid in leven gebracht door prop-builder Bill Hargreaves, Boba Fett, ook wel Jeremy Bulloch, Bossk, vertolkt door Alan Harris, en 4-LOM, vertolkt door Chris Parsons. Ten slotte is er nog uiterst rechts nog actrice Cathy Munro als Zuckuss, die voorlopig nog niet bevestigd is. Al deze premiejagers werden door Darth Vader ingehuurd om de Millennium Falcon op te sporen en uit te leveren. Voor Star Wars-fans levert Comic Con Brussels alleszins al geweldig materiaal voor een iconische groepsfoto!

Eerder vervoegden onder andere artiesten Gary Erskine en Lee Townsend de gastenlijst deze eerste editie van Comic Con Brussels. Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart 2016 en vindt plaats in Tour & Taxis te Brussel

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.