Posted 11/12/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #39: Reading Club Episode 1: The Nocturnals – The Black Planet


 #39: Brainfreeze Reading Club Episode 1

Deze episode starten we een nieuw format dat wellicht een vast deel van de podcast wordt: de Reading Club. Of de Reading Circle, zo je wil. Zeker geen nieuw idee, maar geeft hopelijk boeiende resultaten. Eén van de pod-o-nauten stelt een titel voor aan de rest van de groep en daaruit vloeit hopelijk boeiende, beluisterbare conversatie. De inaugurale aflevering van de Brainfreeze Reading Club is de zesdelige all-painted miniserie door Dan Brereton, The Nocturnals: The Black Planet.

Comics: Crossed Badlands – Lesser of 2 Evils door Mike Wolfer, Darth Vader vol. 1 door Kieron Gillen en Salvador Larroca en Hellblazer India door Peter Milligan, Giuseppe Camoncoli en Simon Bisley.

Met: Pablo, Bastion en nout.itunes

  • 04:31 – fout van nout 
  • 8:05 – Nieuws>> 9:45 Dr Who – – – 13:42 Rob Liefeld’s Prophet wordt film – – – 17:50 Aliens Covenant – – – 29:53 Pablo in Chili
  • 37:45 – Main Event: The Nocturnals The Black Planet door Dan Brereton
  • 01:16:11 – Gelezen >> 01:16:30 Crossed Badlands: Lesser of 2 Evils– – – 01:21:30 Darth Vader  – – – 01:31:45 Hellblazer India 

Wedstrijd

Met elke Brainfreeze Podcast kan je een comic winnen. Reageer gewoon op deze post. Ook deze keer zal het een verrassing zijn uit de onuitputtelijke voorraad van Malkavian

Pete Penthouser wint iets Proficiat! Zo gemakkelijk kan het zijn. Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt ooit wel bij jou in de bus. Malkavian gaat alle winnaars nog eens opzoeken, opsommen en proberen contacteren. Won jij een comic tijdens een vorige podcast, laat het via een comment of een mail zeker weten & zeg erbij welke. Geef ook een adres. Hij houdt zeker woord, ook al kan dat nu nog even duren!

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.