Posted 10/12/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Mike Grell komt naar Dutch Comic Con 2016

Na Star Wars-acteurs Billy Dee Williams en John Ratzenberger vervoegt ook comicbookartiest Mike Grell de  tweede editie van Dutch Comic Con. De DC Comics-veteraan tekende onder andere Green Arrow, Green Lantern en Action Comics en later ook enkele nummers uit het derde volume van Iron Man bij Marvel. Bovendien creëerde hij als auteur-tekenaar de langlopende Warlord-reeks voor DC Comics. Zijn run op Green Arrow werd legendarisch en één van de hoofdinspiraties voor de Arrow tv-serie.

Deze tweede Dutch Comic Con wordt voor het eerst georganiseerd door Artexis Easyfairs, eveneens eigenaar van FACTS en Antwerp Convention, en zal doorgaan tijdens het weekend van 26-27 maart 2016. De conventie gaat naar ondertussen goede gewoonte opnieuw plaatsvinden in de hallen van de Jaarbeurs te Utrecht.

Meer informatie over de Nederlandse conventie vind je op hun officiële website alsook in ons verslag van de eerste editie.

MIke Grell art

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.