Posted 04/12/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

Antwerp Convention verhuist naar de zomer, wordt 2 dagen


Met al dat conventiegeweld in maart-april (de lente-editie van FACTS, de tweede Dutch Comic Con en de eerste Brussels Comic Con), leek het wat druk te worden voor Antwerp Convention – de ééndaagse sci-fi, horror en fantasybeurs die traditioneel eind april in de Antwerp Expo plaatsvindt. Antwerp Convention zal dan ook verhuizen naar de zomer. De zesde editie vindt plaats op 2-3 juli 2016 in de Antwerp Expo. Hiermee duurt de beurs ook een dagje langer. Tevens zullen nu alle hallen uit de Antwerp Expo benut worden. Bigger and better, dus.

Het blijft echter druk in beursland. Antwerp Convention #6 – overigens de eerste onder nieuwe eigenaars Artexis Easyfairs – vervoegt in juli 2016 immers de kleinere beurzen Starcom en Atsusacon.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.