Random Article


Nieuwe Volledige Trailer voor Batman V Superman: Dawn of Justice

 


Posted 03/12/2015 by

Regisseur Zack Snyder, Warner Bros. en DC Entertainment hebben – na de korte teaser eerder deze week – wederom een nieuwe trailer vrijgegeven naar Batman V Superman: Dawn of Justice, de meest verwachte superheldenfilm van 2016. Dawn of Justice brengt eindelijk de twee allergrootste superhelden ter wereld voor het eerst bij elkaar op het grote scherm en is de sequel tot de Superman-reboot Man of Steel (2013). Dawn of Justice breidt tevens het DC Comics-filmuniversum verder uit en vormt daarbij een prequel op Justice League Part 1.  Doomsday is bij deze ook bevestigd!

18 maanden na de gebeurtenissen uit Man of Steel, blijft Superman een controversiële figuur. Voor sommigen is hij een held, zelfs een messias. Anderen zien in hem een dreiging voor de mensheid. De vigilante Batman vertrouwt ‘s werelds eerste superheld nog niet en stelt alles in het werk om hem tegen te houden…

batman-vs-superman-ew-pics-3

Batman V Superman: Dawn of Justice wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot vertolkt Diana Prince/Wonder Woman en Jason Momoa is Aquaman.

De prent vliegt bij ons op 23 maart, 2016 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.