Posted 03/12/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #38: Women Attack!


 #38: The Women of & in Comics Part 1

De worstenfabriek die comics fandom in het algemeen en deze podcast in het bijzonder al 37 episodes is, neemt, in het bijzijn van een expert ter zake, de vrouwelijke kant van de zaak onder de loep. Ervaar zelf waarom de vrouw de superieure helft van het ras is. Tijdens de opname blijkt dat we over te veel materiaal beschikken om het bij een pod te houden. Dit is de facto deel 1 in een langere serie.

Comics: Lady Killer door Joëlle Jones, Le Château des Etoiles door Alex Alice en (DC’s New 52) Wonder Woman door Brian Azzarello, Cliff Chiang en Tony Akins. (Simon had niks anders gelezen dan wat er in de rest van de pod al beschreven wordt.)

Met: Simon, Bastion, nout en very special guest Eva. Haar prachtige comicsbewerking van Arthurlegenden vind je hieritunes

  • 06:35 – fout van nout 
  • 8:35 – Nieuws>> 9:10 Unkindness of Ravens – – – 14:45 McConnaughey in Dark Tower – – – 20:05 Mark Dacascos in Agents of Shield – – – 22:30 Dark Knight III Master Race
  • 28:10 – Main Event: The Women of comics >> Characters: 29:10 Epiphany Greaves – – – 44:18 Sister Peace – – – 55:10 Liz Sherman – – – 1:04:15 Sexica                                                                                                                                        Creators: 1:09:20 Terry Moore – – –  1:28:15 Colleen Doran – – – 1:34:40 Noëlle Stevenson – – – 1:39:37 Gail Simone
  • 01:55:55 – Gelezen >> Lady Killer- – – 02:00:20 Wonder Woman  – – – 02:07:40 Le Château des Etoiles 

Wedstrijd

Met elke Brainfreeze Podcast kan je een comic winnen. Reageer gewoon op deze post. Ook deze keer zal het een verrassing zijn uit de onuitputtelijke voorraad van Malkavian

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Jelle Buysse wint iets Proficiat! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt ooit wel bij jou in de bus. Malkavian gaat alle winnaars nog eens opzoeken, opsommen en proberen contacteren. Won jij een comic tijdens een vorige podcast, laat het via een comment of een mail zeker weten & zeg erbij welke. Geef ook een adres. Hij houdt zeker woord, ook al kan dat nu nog even duren!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.